Om os

Ipsen & Co 

Ipsen & Co er en kaffebar på Frederiksberg, hvor der er højt til loftet. Vi elsker at hygge om gæsterne og ønsker at give alle en god oplevelse. Vi er et lille sted med hyggekroge, men vi har også fælles langborde, hvor man sidder tæt - så stemningen er altid sjov og uformel. Vores ambition er at lave den bedste kaffe i de hyggeligste omgivelser. Dertil har vi et varieret menukort, der retter sig til både den lille eller store sult.

 

Vi går op i den gode smag. Derfor laver vi alt vi kan fra bunden og langt størstedelen af vores produkter er selvfølgelig økologiske. Vi presser blandt andet selv vores ingefærshot, laver vores egen syltetøj og havtornepuré og bager friske croissanter i løbet af dagen.  Vi forsøger hele tiden at udvikle os uden at gå på kompromis med vores lille café-tidslomme. Vi bliver således aldrig et koncept, men snarere din anden dagligstue, hvor du kan komme og spise, drikke og hygge.

 

IMG_0293
IMG_9983

 

 

IMG_0114
IMG_9934
IMG_0146

Ipsen & Co

Gammel Kongevej 108

Tlf: +45 32145527

Email: cafe@ipsenogco.dk

Åbningstider

Hverdag 8.00 – 18.00

Lørdag 08.00 – 18.00

Søndag 08.00 – 18.00

 

Mere information

Ipsen & Co er en kaffebar på Frederiksberg, hvor der er højt til loftet. Vi elsker at hygge om gæsterne og ønsker at give alle en god oplevelse. Vores ambition er at lave den bedste kaffe i de hyggeligste omgivelser. Dertil har vi et varieret menukort, der retter sig til både den lille eller store sult.